Atac als Titans Edició Integral 04 Manga

24,50 €
Impuestos incluidos
Cantidad

Al comprar este producto puede obtener hasta 326 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 326 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,49 €.


Al comprar este producto puede obtener hasta 326 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 326 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,49 €.


  • Navega de forma segura gracias a los certificados SSL Navega de forma segura gracias a los certificados SSL
  • Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€
*En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio. Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€ *En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio.
  • Grandes descuentos exclusivos en nuestra web Grandes descuentos exclusivos en nuestra web

Llibre d'historietes enquadernat en cartoné d'estil manga i de gènere shonen (orientat al públic juvenil) de 562 pàgines interiors en blanc i negre més cobertes amb sentit de lectura oriental. Sèrie de 12 volums cadascun dels quals conté 3 volums daquesta sèrie en un integral.

Hi ha traïdors al cos d exploració? El cos d'exploració està perplex: després de l'aparició de titans dins del mur, són incapaços de trobar la bretxa que, per lògica, han hagut de fer servir per accedir a les zones protegides pels humans. Però, i si estan tots equivocats? I si en lloc de centrar els seus esforços a trobar aquesta hipotètica bretxa el problema és que hi ha traïdors al seu si?

ISBN : 978-84-679-6422-6

Encuadernación : TOMO CARTONE

Fecha de edición : 05/07/2024

Idioma : CATALÀ

Autores : HAJIME ISAYAMA

Nº de páginas : 562

Colección : ATAC ALS TITANS INTEGRAL EDICIÓ EN CATALÀ

Nº de colección : 04

9788467964226

También podría interesarle