Bola de Drac Z Anime Series Saga de les Forces Especials Ginew 2 Manga

10,50 €
Impuestos incluidos
Cantidad

Al comprar este producto puede obtener hasta 140 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 140 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,21 €.


Al comprar este producto puede obtener hasta 140 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 140 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,21 €.


  • Navega de forma segura gracias a los certificados SSL Navega de forma segura gracias a los certificados SSL
  • Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€
*En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio. Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€ *En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio.
  • Grandes descuentos exclusivos en nuestra web Grandes descuentos exclusivos en nuestra web

Llibre d'historietes d'estil manga i gènere shonen (orientat al públic juvenil) enquadernat en rústica de 176 pàgines de color més cobertes amb sobrecoberta i sentit de lectura oriental. Sèrie de 6 volums.

En Son Gohan, en Krilín i la Bulma han aconseguit arribar al planeta Nàmec. Poc després d’aterrar, però, veuen en Freezer i en notar la seva presència aclaparadora queden glaçats de terror. A sobre, descobreixen que ell també vol aplegar les boles de drac, fet que complica encara més la situació. A més, no és l’únic: en Vegeta també maquina la forma de quedar-se-les per a ell. En saber el perill que corren el seu fill i els seus amics, en Goku puja a una altra nau espacial i se’n va cap a Nàmec, però...!

ISBN : 978-84-1140-846-2

Encuadernación : TOMO RUSTICA

Fecha de edición : 07/02/2024

Idioma : Catalán

Autores : AKIRA TORIYAMA

Traductores : DARUMA SERVEIS LINGÜÍSTICS

Nº de páginas : 176

Colección : BOLA DE DRAC Z ANIME SERIES SAGA DE LES FORCES ESPECIALS D'EN GINEW

Nº de colección : 02

9788411408462