One Piece 3 en 1 Català vol 01 Manga

16,95 €
Impuestos incluidos
Cantidad

Al comprar este producto puede obtener hasta 226 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 226 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,34 €.


Al comprar este producto puede obtener hasta 226 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 226 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,34 €.


  • Navega de forma segura gracias a los certificados SSL Navega de forma segura gracias a los certificados SSL
  • Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€
*En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio. Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€ *En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio.
  • Grandes descuentos exclusivos en nuestra web Grandes descuentos exclusivos en nuestra web

Llibre d'historietes d'estil manga i de gènere shonen (orientat al públic juvenil) enquadernat en rústica de 592 pàgines interiors en blanc i negre més cobertes enquadernat en rústica amb sobrecoberta i sentit de lectura oriental. Sèrie oberta.

És l'era dels grans pirates. Amb les seves banderes onejant el vent, lluiten entre ells per arribar fins al gran tresor One Piece, el llegat del llegendari rei dels pirates Gold Roger. Aquest gran pirata és l'objecte d'admiració d'un noi anomenat Luffy, que s'ha fet amic de Shanks el Pèl-roig, capità d'una banda pirata que sol amarrar el vaixell al moll del llogaret. Un bon dia, en Ruffy es menja una fruita demoníaca, botí que havia aconseguit la banda de Shanks, i el seu cos adquireix les propietats de la goma elàstica. A canvi, perd la capacitat de surar a l'aigua i, per tant, de nedar. Mentre la banda es troba fora del llogaret, en Ruffy provoca uns bandolers de muntanya el líder dels quals el segresta i el llança al mig del mar. Mentre braceja per no enfonsar-se, una bèstia marina arriba per engolir-lo... però Shanks va nedant i el salva! En Ruffy sobreviu, però a canvi el pirata perd el braç esquerre. 10 anys després d'acomiadar-se de Shanks i els seus, amb el barret de palla que el Pèl-roig li va prestar com a marca distintiva, en Ruffy es fa a la mar en solitari. Comença el viatge amb la meta posada en arribar a ser el rei dels pirates!

ISBN : 978-84-1140-675-8

Encuadernación : TOMO RUSTICA

Fecha de edición : 26/04/2023

Idioma : CATALÀ

Autores : EICHIRO ODA

Traductores : KOIKE, AYAKO

Nº de páginas : 592

Colección : ONE PIECE 3 EN 1

Nº de colección : 01

9788411406758