MAUS, RELAT D' UN SUPERVIVENT EDICIO EN CATALA

MAUS, RELAT D' UN SUPERVIVENT EDICIO EN CATALA

24,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
Fuera de stock

Al comprar este producto puede obtener hasta 320 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 320 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,48 €.


Al comprar este producto puede obtener hasta 320 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 320 puntos que se puede(n) transformar en un cupón de descuento de 0,48 €.


  • Navega de forma segura gracias a los certificados SSL Navega de forma segura gracias a los certificados SSL
  • Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€
*En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio. Envíos GRATIS en pedidos a partir de 50€ *En algunos productos se aplicará gastos de envio dado el tamaño o peso de la caja de envio.
  • Grandes descuentos exclusivos en nuestra web Grandes descuentos exclusivos en nuestra web

Llibre d'historietes enquadernat en cartoné de 300 pàgines interiors en blanc i negre més cobertes que conté la traducció dels llibres originals Maus Volume I: My Father Bleeds History i Maus Volume II: And Here My Troubles began publicats als EUA el 1986 i 1991. Volum únic.

Maus és la història d'un supervivent d'Auschwitz, Vladek Spiegelman narrada al seu fill Art, l'autor del llibre. Però a més, en Maus l'autor també realitza un retrat del seu pare en l'actualitat (en el moment en què s'entrevista amb ell perquè li relati els seus records de la guerra) així com de la seva difícil i tensa relació amb ell. En Maus, Spiegelman va més enllà de l'Holocaust per instal. lar en la psicologia del supervivent en un intent de desfer l'embull de la seva relació patern-filial, de l'ombra d'una mare suïcida i del fantasma d'un germà santificat a qui mai va conèixer. Cal esmentar que en Maus els personatges se'ns mostren amb trets facials d'animals, característica que s'usa amb fins narratius, així, per exemple, els jueus són presentats ratolins, mentre que els nazis com gats.
Maus està considerat unànimement per la crítica com un dels millors còmics de la història. A més, es tracta d'un dels escassos còmics que no només transcendit al gran públic sinó que ho va fer amb un reconeixement notable: va rebre un dels prestigiosos Premis Pulitzer el 1992, una beca de la Fundació Guggenheim i va donar lloc a una exposició al Museu d'Art Modern de Nova York

  • ISBN : 9788416249060
  • Encuadernación : TOMO CARTONE
  • Fecha de edición : 11/07/2019
  • Idioma : CATALA
  • Autores : ART SPIEGELMAN
  • Nº de páginas : 304
9788416249060

16 otros productos en la misma categoría: